SESJA WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2016
Etap pisemny: 6 października 2016 r.
- kwalifikacje: A.35 – M.18 – T.06, godz. 10.00
- kwalifikacje: A.36 – M.12 – T.15, godz. 12.00
Etap praktyczny:
- A.36 – 14 października, godz. 9.00
- E.14 – 10 października, godz. 12.00
- M.42 – 7 października, godz. 8.00
- T.11 – 11 października, godz. 9.00
- T.15 – 11 października, godz. 13.00
Każdy zdający w części pisemnej z wykorzystaniem arkuszy egzaminacyjnych i kart odpowiedzi powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem), przeznaczony do zaznaczania rozwiązań, oraz może mieć kalkulator prosty.
Każdy zdający część praktyczną powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem) oraz własne przybory, które są wymienione poniżej:
A.36 Prowadzenie rachunkowości -kalkulator prosty
M.42 Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych -kalkulator prosty
T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji -kalkulator prosty
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych- kalkulator prosty* ołówek, gumka, linijka, temperówka