Technik żywienia i usług gastronomicznych

Branża gastronomiczna – prezentacja

Dodany dnia 09 mar 2023
Zapraszamy do obejrzenia prezentacji przedstawiającej kształcenie uczniów klas branży gastronomicznej 🙂        

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH – sylwetka absolwenta i przykładowe miejsca pracy

Dodany dnia 10 mar 2021
Sylwetka absolwenta Absolwent technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych jest przygotowany do wykonywania następujących zadań zawodowych:   W zakresie kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań: a) oceniania jakości produktów, b) przechowywania żywnośc

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH – charakterystyka zawodu i warunki ksztalcenia

Dodany dnia 10 mar 2021
                              Charakterystyka zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych to zawód wielu możliwości na rynku pracy.  Łączy w sobie umiejętności kucharza, kelnera, doradcy żywieniowego i org

Skip to content